Hur blir man Willys + kund

Hur blir man Willys + kund? Willys+ är Willys kundklubb som ger fördelar i form av lägre priser, enkel tillgång till självscanning och även tillgång till andra erbjudanden. Du använder enkelt ditt medlemskap utan att behöva ett extra medlemskort med dig till butiken. Du kommer enkelt igång med tjänsten genom att registrera dig online. Vi har sammanställt en guide kring hur du går tillväga.

Vara fyllda 18 år

För att kunna ansluta dig till Willys + behöver du ha fyllt 18 år. När du registrerar dig blir din användare vad som kallas huvudanvändare på ditt Willys + medlemskap. Du kan även ansluta fler medsökande till samma användare vilket är smidigt om ni är flera i familjen som kommer att handla på Willys. Det gör att ni tillsammans kan nyttja samma förmåner.

Hur blir man Willys + kund

Digitalt lojalitetsprogram som ansöks online

Willys + är ett digitalt lojalitetsprogram som du ansöker och hanterar online. Du kan enkelt registrera dig via hemsidan eller appen och när väl ditt medlemskap är klart kommer du åt all information kring aktuella erbjudanden och förmåner via de digitala resurserna. Det finns flertalet smarta funktioner du får tillgång till, som exempelvis möjligheten att skapa och dela inköpslistor via de digitala kanalerna.

Ange personuppgifter via hemsidan eller appen

När du vill registrera dig som medlem i Willys + går du in på hemsidan (www.willys.se) eller öppnar Willys-appen som finns att ladda ner. Du behöver vid registrering ange personnummer, e-postadress och telefonnummer för att kunna bli medlem. För personer som saknar personnummer, har skyddad identitet eller är folkbokförda utomlands finns det en webblankett på willys.se som kan användas för att genomföra registreringen.

Koppla bankkort till Willys + kort

Du har möjlighet att koppla ditt bankkort till ditt Willys + medlemskap. De flesta vanliga bankkort är möjliga att använda. Fördelen med att koppla ditt bankkort är att samtliga inköp som görs med bankkortet automatiskt kopplas till ditt medlemskap och ger tillgång till dina Willys + rabatter och övriga förmåner. Du kopplar ditt kort till ditt medlemskap genom att besöka en bemannad kassa i en Willys-butik.

Olika identifieringsmöjligheter i butik

När du ska identifiera dig i butiken och därmed få tillgång till dina förmåner och erbjudanden kan detta göras på ett par olika sätt. Du kan betala med ditt bankkort om du har kopplat detta till ditt medlemskap. Du kan även identifiera dig genom att visa upp din legitimation, ange ditt Willys + nummer, eller visa upp ett fysiskt Willys +-kort om du har ett sådant.

Förmåner och erbjudanden

Willys + syftar till att vara ett lojalitetsprogram som ger en personligt anpassad köpupplevelse för dig vilket ger både lägre priser och relevant inspiration för dig. Genom att dina inköp registreras så kan programmet hitta erbjudanden och förmåner som passar för dina preferenser. Du får tillgång till aktuella förmåner genom de digitala resurserna samt via utskick som görs med vissa intervall.

Willys + är ett lojalitetsprogram som ger förmåner för dig som handlar regelbundet på Willys. Du registrerar dig enkelt via hemsidan eller via Willys app och får sedan tillgång till alla resurser via dessa digitala kanaler. Genom att följa guiden vi sammanställt kommer du vara igång snabbt och kunna ta del av dina unika erbjudanden som är relevanta för just dig.