hur får man större bröst

Hur får man större bröst?

Studier visar att 70% av svenska kvinnor är missnöjda med sina bröst. Varför de är missnöjda kan vara många olika saker. En del kvinnor vill ha större bröst än vad de har. Det är dock inte alla som vill lägga sig på ett operationsbord. Så frågan är egentligen hur får man större bröst om operation inte är aktuellt?

Olika metoder för att få större bröst

På nätet finns det flera olika påstådda metoder du kan använda för att få större bröst. Somliga metoder bär kanske mer sannolikhet än andra, så låt oss ta en titt på några av dem. Är du ute efter en stor förändring är dock det korta svaret, nej du kan inte ändra storleken på dina bröst utan kirurgi.

Pushup-behå

Den första, kanske enklaste metoden att få större bröst är helt enkelt att investera i en annan typ av behå än vad du redan kanske använder. En pushup-behå ger illusionen av större bröst, tack vare att behån trycker brösten mot varandra. Tack vare vadderingen nertill på behån kan du få upp till en hel storlek större bröst.

Du kan välja mellan skumfyllning eller gelfyllning, en av de som jobbar i en underklädesbutik kan hjälpa dig att hitta en behå som passar just dig.

Krämer

Bröst består av fettceller, bröstvävnad, körtlar och muskler. Många av de här produkterna sägs stimulera kroppen att producera fler bröstceller och på så vis kan förstora dina bröst. Det finns kosttillskott på marknaden som tillför ämnen till kroppen som liknar vårt egna östrogen. Problemet här är att östrogen är inte bara placerat i brösten, utan det kan även påverka resten av kroppen.

Tabletter

Krämerna som finns utgår ifrån ungefär samma princip. De innehåller olika verksamma ämnen som kan stimulera tillväxten av bröstceller. Till skillnad från tabletterna, appliceras krämen direkt på huden på brösten och påverkar bara det området. Eftersom krämen masseras in i huden sjunker de verksamma ämnena ner under huden. Massagen i sig ökar även blodcirkulationen vilket kan ge något fylligare bröst.

Hormoner

Att kvinnor går igenom olika faser i livet, det är knappast en nyhet. En del av faserna kan ge oss fylligare bröst, så som precis efter ägglossning, mens, puberteten och viktökning. Att bli gravid och amma kan också ge större bröst, men det kanske inte är en lösning på sikt givetvis.

Artificiella hormoner

Eller preventivmedel. P-piller, p-stav och andra sorter kan ge större bröst eftersom de ändrar östrogenet i din kropp. Så länge du använder preventivmedel, kan du uppleva att dina bröst känns större.

Träning

En del av brösten är muskler, musculus pectoralis major och pectoralis minor, kända som stora bröstmuskeln och generella bröstmuskeln. Genom att träna bröstmusklerna kan du få fastare större bröst. Eftersom musklerna växer i takt med att du tränar, kan de håll upp mer av vävnaderna och på så vis ge en fastare känsla.

Till sist är operationen kvar

Alla metoder vi gått igenom i den här artikeln kan alla ge dig känslan av större bröst. Dock är det inte mer än en känsla. Sannolikheten att du kan öka flera storlekar eller ändra utseendet på dina bröst genom de här metoderna är väldigt liten.

Är du på jakt efter en större förändring är det en bröstoperation som gäller, det är dessutom det som kommer ge mest hållbara resultat.