Hur man installerar Hangouts på Android

Appen skapades av Google och var originellt en del av Google+, men år 2013 blev det en fristående produkt. IP-telefoni-funktionen från Google Voice började de senare att integrera till denna produkt för att göra det till framtidens Voice. Google ville fokusera denna produkt på företagskommunikation, men det är inte en illa produkt att använda till privata ändamål. Produkten används till att hålla kontakten med folk genom meddelanden, video- eller röst samtal. Du kan också hålla en konversation med en hel grupp istället för bara en person. Här nedan kan du läsa om hur man installerar hangouts på Android.

Ladda ner Hangouts från Google Play

  1. Öppna Google Play.
  2. Sök på Google Hangouts.
  3. Klicka på Hangouts appen från Google LLC.
  4. Klicka på knappen Installera.
  5. Följ instruktionerna som kommer upp.

Efter att du har installerat Google Hangouts behöver du genomföra ett par fler steg innan du kan börja använda appen som du vill, men det är dock inga invecklade och svåra steg att ta itu med. Det mest tidskrävande du behöver göra är att skapa ett Google konto, om du inte redan har ett vill säga, och kanske lägga till kontakter som du har på Google som nödvändigtvis inte har ditt privata telefonnummer.

Hur du kommer igång med Hangouts

  1. Skapa eller logga in på ett nuvarande Google konto.
  2. Följ instruktionerna som kommer upp.
  3. Sök efter vänner genom att ge Hangouts åtkomst till dina kontakter.
  4. Verifiera ditt telefonnummer om du vill att andra ska kunna kontakta dig om de har ditt nummer.
  5. Klicka på plus-knappen för att börja skapa en konversation eller starta ett samtal.

Denna app är rätt enkel för de flesta att installera och använda. Men det finns andra appar med liknande funktioner som du kanske vill testa istället, om du inte är säker på att Google Hangouts appen är rätt för dig. För att nämna några så har du till exempel: Viber Messenger, WeChat, WhatsApp Messenger, TalkinChat, LINE, TamTam Messenger, Signal Private Messenger och ZOOM Cloud Meetings. Du kan också läsa mer om Android och dess funktioner plus information om andra appar på vår sajt.