hur man blir av med en kille på 10 dagar

Hur man blir av med en kille på 10 dagar?

Vi vet att frågan är drastisk och visst har vi kanske tagit i för att få din uppmärksamhet litegrann. Men kärnan i frågeställningen är seriös: hur avslutar du en relation på ett sätt som inte blir utdraget och plågsamt för er båda?

Ha du under en period känt dig obekväm i en relation och börjat undra om det känns rätt? Ofta kan det ett tag att våga erkänna den här insikten för sig själv och börja formulera att du verkligen vill lämna din relation med din kille. I det är initiala skedet brukar det vara bra att ha någon att prata med. Det kan vara en god vän, en förälder eller någon du står nära.

Har du inte någon sådan person som du självklart kan öppna dig för när det gäller de här sakerna, finns det stöd i form av psykologer och terapeuter att prata med. Det kan ta tid att få hjälp av sjukhälsovården och att gå till en privat psykolog är dyrt.

Men numer finns det så otroligt många vägar att gå för att få kontakt med en psykolog. Ett flertal av alternativen finns online och kostar inte ens särskilt mycket. Det gör att alla har möjlighet att skaffa den hjälp de behöver på ett smidigt sätt. Kanske till och med hemifrån direkt framför datorn. Utan att det behöver vara ekonomiskt betungande.

Göra slut

Om ni haft en i grunden sund relation måste du förstås vara schysst med din pojkvän när du vill lämna relationen. Tänk igenom hur du ska prata med honom om det här. Kanske är det bra att ni pratar på en neutral plats. Då slipper båda sig låsta eller trängda på något sätt. Du ska i alla fall inte göra det hemma hos dig. En neutral plats där du kan gå ifrån när du vill är bättre.

Hemma hos personen du ska göra slut med är förstås ett annat alternativ. Då vet du också att personen kan få vara ifred direkt, vilket kanske inte är fallet på en offentlig plats, där det kan kännas jobbigt att bli ledsen och upprörd. För det är ju något som du får räkna med att din kille kommer att bli.

Se till att berätta för honom på ett respektfullt sätt. Gör du slut för att du inte är attraherad av honom eller för att han inte är på ett särskilt sätt som du skulle vilja, kan du fråga dig om det är nödvändigt att ens berätta det. Sådant kanske bara gör personen ledsen och inte leder någonstans. Då är kanske en vit lögn bättre.

Är det däremot något sådan som är ett riktigt problem i relationen, som att han dricker för mycket, inte är respektfull eller något annat, kan det vara bra att låta honom få veta det eftersom det kan var till hjälp för honom.

Hur man blir av med en kille på 10 dagar – efteråt

Är du helt säker på vad du vill är det faktiskt bäst att efter avslutet verkligen vara hård och klippa banden. Här gäller det att inte svara på sms för att du har dåligt samvete eller liknande. Efter 10 dagar har personen högst sannolikt slutat att höra av sig.